'/> Bagaimana Membuat Menbosha Anti Gagal - Info Recipes

Bagaimana Membuat Menbosha Anti Gagal

dipetik

Adakah anda sedang mencari langkah mudah untuk menyediakan perangkap anti-kebankrapan yang unik, bagaimana untuk masuk ke dalam perangkap anti-kebankrapan, beberapa orang di sekeliling kita telah mencari anda baru-baru ini, mungkin salah seorang daripada anda. Orang ramai menggunakan internet pada telefon pintar mereka sebagai cara untuk mencari maklumat gambar. Okay kali ini saya akan kongsikan panduan cara menghidangkan Menbosha, membuat makanan yang sedap bukan susah dan senang. Jika dikendalikan secara tidak betul, hasilnya tidak akan baik dan sebenarnya akan menjadi tidak menyenangkan. Sememangnya mood yang lazat harus mempunyai wangian dan rasa yang merangsang selera makan.

Menbosha mempengaruhi kualiti rasa, daripada jenis bahan, pilihan bahan segar dan cara ia diproses dan dihidangkan. Jangan risau jika anda ingin membuat manbouche yang lazat di rumah, jika anda sudah tahu tekniknya, kerana hidangan ini boleh menjadi hadiah istimewa. Di bawah adalah ilustrasi untuk memberi anda idea.

Bilangan bahagian yang boleh dihidangkan kepada Manbosheh adalah antara 3 dan 5 orang. Jadi pastikan perkhidmatan ini mencukupi untuk anda dan orang tersayang.

Di samping itu, ia mengambil masa kira-kira 25 minit untuk menyediakan manuver.

Nah kali ini kami cuba mengubah gruse di rumah. Sederhana sahaja, makanan ini boleh memberi manfaat untuk menyihatkan badan. Minbosha boleh dibuat menggunakan 8 jenis bahan dan 7 peringkat ketukangan. Berikut adalah langkah-langkah untuk menyediakan hidangan.

Resipi rakyat Cina dan Korea. Rangup di luar, lembut di dalam. Cubalah, saya pasti suka 😉 #cppassport

Bahan-bahan dan rempah ratus untuk kegunaan manusia:

  1. 500g udang (dihiris halus)
  2. 1/2 sudu besar sos tiram
  3. 1 bahagian putih telur
  4. 5 sudu besar bunga jagung
  5. Lada
  6. Lada Padi / Lada Merah (dihiris halus)
  7. 8 keping roti (beku)
  8. Minyak masak (goreng)

Tindakan kemanusiaan

  1. Satukan udang cincang, sos tiram, putih telur, tepung jagung, nasi panas/lada merah dan lada hitam. Lada hitam dan lada panas boleh menambah citarasa anda.
  2. Potong-potong, potong-potong, potong-potong, potong-potong, potong-potong.
  3. Tuangkan 1 sudu besar udang ke dalam roti yang dihiris dan tutup bahagian atasnya dengan sebuku roti lagi. Lakukan ini sehingga roti dan udang menjadi telur.
  4. Sejukkan 5-10 minit sebelum digoreng.
  5. Selepas 5-10 minit, panaskan minyak dan goreng dengan api perlahan sehingga perang keemasan.
  6. Perisa terbaik sedia untuk dihidangkan ialah mayonis dengan chutney dan sos cili. Selamat ujian 6
  7. Petua dan Amaran Jika anda suka rasa masam manis udang, anda boleh memerah sedikit limau atau menambah sedikit cuka pada telur udang.

Terima kasih kerana membaca resipi yang kami sediakan di halaman ini. Kami berharap penyediaan menobosha mudah yang disebutkan di atas akan membantu anda untuk membuat hidangan yang menyeronokkan untuk keluarga / rakan-rakan, serta menjadi inspirasi untuk menjual makanan anda. Semoga bermanfaat dan menyeronokkan!

Tags:
Resepi
Link copied to clipboard.