Langkah Mudah untuk Membuat Roti Sarang Lebah Bersos Karamel Masin yang Sempurna
Kami masih mencari inspirasi. Contohnya, ibu muda sudah biasa menggunakan Internet pada telefon pintar mereka untuk melihat gambar. Baik saya kongsikan dengan anda langkah-langkah membuat kek madu karamel anti garam. Jika salah, hasilnya akan kosong dan mengganggu. Malah, kek madu manis dengan karamel masin sepatutnya mempunyai aroma bunga dan buah yang lazat dan halus.
Roti Masin Karamel Madu merangkumi banyak perkara pertama, mereka mempunyai pengaruh tertentu pada jenis bahan, dan kemudian pada pilihan bahan-bahan segar, bagaimana ia disediakan dan dihidangkan. Tidak kira di mana anda berada, anda tidak perlu risau untuk membuat sup karamel masin manis untuk membuat roti madu, kerana jika anda tahu resipi terlebih dahulu, hidangan ini boleh menjadi hidangan istimewa. Ini gambar roti sarang lebah yang boleh anda jadikan motif dengan sos karamel masin.
11 Roti madu dengan infusi karamel. Jadi pastikan bahagian ini cukup besar untuk anda dan orang tersayang.
Selain itu, serbuk madu mengambil masa kira-kira dua jam untuk dimasak dengan sup karamel masin.
Nah, kali ini kita akan cuba membuat kek madu dengan sup karamel masin di rumah. Dengan memastikan nutrien mudah, makanan ini dapat membantu menyihatkan badan anda sebagai sebuah keluarga. Anda boleh membuat sos karamel madu dengan 22 bahan berbeza dan 5 langkah. Ini adalah langkah-langkah untuk menyediakan hidangan.
Beliau sebelum ini menghadiri majlis graduasi Butterscotch untuk Rotti Sarang Thief. Resepi Mai hari ni dengan Rotti Sarang Leba, tapi nak kongsi dengan sos karamel masin atau sos karamel masin. Rasa roti yang lembut dan manis digabungkan dengan sos karamel yang manis dan berperisa. Saya minta maaf! Saya tidak dapat bayangkan bila anda akan dapat berhenti mengunyah gula-gula getah sahaja 😠# goldenapron2020
Bahan rempah untuk roti tepung madu dan perapan karamel masin
- roti madu
- 1 sudu teh garam Himalaya merah jambu
- 230 gram air
- 500 gram tepung berprotein tinggi dalam tepung roti yang diperbuat daripada tepung gandum Fayez
- 50 g mentega diperbuat daripada minyak sayuran
- 30 g mentega (jika anda mahu menggantikan mentega dengan marjerin)
- 1 biji telur tahap B seberat 50 g
- 60 gram molase gula perang
- 1 sudu kecil doh lembut
- 1 sudu besar soda bertindak dua kali
- 11 gram @ 1 paket yis
- 30 gram biji labu hijau
- 30 gram biji labu putih
- 30 g biji bunga matahari
- 30 gram badam
- 30 gram bijan hitam dan putih
- Sup karamel masin
- 50 gram molase
- 75 gram air
- 100 gram tepung kisar
- 25 gram mentega
- 1/4 q garam Himalaya
Cara membuat kek madu karamel masin
- Masukkan semua ke dalam bakeri kecuali garam dan minyak. Gris sehingga pekat. Masukkan marjerin dan garam. Pembungkusan semula untuk menghabiskan gula-gula getah @ pembuat roti.
- Apabila tukang roti berhenti memasak. Ambil masa untuk mengesahkan. Anda tidak perlu menunggu pembuat roti untuk menyelesaikan peperiksaan. Teruskan membungkus 30 gram setiap biji dan simpan 3 biji dalam setiap mangkuk 12 cm.
- Anda boleh menyimpan doh lembut di dalam ketuhar atau menutupnya dengan kain kering. Letakkan semangkuk air suam di bawah ketuhar untuk membantu tepung naik dengan cepat.
- Selepas kira-kira sejam, biarkan tepung naik 2-3 kali ganda, taburkan dengan air dan taburkan dengan kacang dan bijan. boleh terbakar. Panaskan ketuhar hingga 170 ° C selama 10 minit. Bakar roti selama 12-15 minit.
- Apabila perang tamat, keluarkan dari ketuhar dan masukkan ke dalam peti ais. Jika anda mahukan roti yang enak dan lembut, sapukan dengan mentega atau buttermilk. Tutup dengan sehelai kain.
kenapa bukankah mudah? Cara membuat roti sarang lebah dengan sos karamel masin yang boleh anda buat di rumah. Saya harap anda bekerja dan bergembira!